Sunday, October 24, 2010

< 225 > Camar Mahu Terbang Pulang

Ipoh,Perak,Malaysia

Mudeshwar,India

Pamukkale,Turki

Dubai,UAE

Goa,India

Mangalore,India

Jogjakarta,Indonesia

Pamukkale,Turki

Genting Higlands,Pahang,Malaysia


Gerome,Turki

 Bandung,Indonesia

Kappadokya,Turki

Mysore,India

Jakarta,Indonesia

Manipal,India

Ipoh,Perak,Malaysia

MOTIF? 
JOMLAH MAIN NETBALL KORANGGGGGGGGGGGGG!

Manali,Himalaya,India



Siapa dapat jatuhkan Anum nanti Anum belanja aiskrim..

Senarai pemenang kekuda kaki yang kuat dan mantap
1)Faridahanum [eceh!]
2)Kak Sara [sekali saja sebab waktu tu main pepagi buta.dia ngantuk!]
3)Kak Wanie [2 3 kali,itupun sebab orang rempuh tahap petala dahsyat ataupun tetiba kaki terseliuh sendiri!]
4)Fazehan! [tak pernah jatuh tapi selalu menjatuhkan orang.Potong markah.Tapi,masih GK kesayanganku!]

Saja nak provoke my netball girls suruh main..Menjatuhkan aku merupakan salah satu misi mereka. Tak percaya,tanya Asma'.kan kan kan?HAHAHA.Dan bila dah berlagak macam ini,esok lusa mesti jatuh punyalah.Tak kisahlah..janji nak main nak main.Ada gap 5 hari sebelum praktikal seterusnya.YEAAAYY YIPPIE! 

Jomlaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!

8 comments:

hazimah said...

jom2

hazimah said...

cis. anum, akak baru je nak buat pos macam awak ni. (asik x publish je)
kalau publish nanti mcm tiru pulak. haha

norfaridahanum said...

publish r kak...xde hal lgsg =)

Anonymous said...

'bawa aku terbang'
'melintas ruang masa yang kosong seketika'
'aku mahu yang redup semalam jadi teman hari ini'
'moga'
'yang pelangi itu mampu aku lihat dengan kaca mata aku sekarang'
'kaca mata?'
'ya. dan bukan mata berkaca kan?'
'ah'

aku pun pernah main netball anum.
sebelum, ada yang lebih siqah bagi tau ustaZah2dan guru lain; so stop.
"no boy vs girls friendly anymore ya!"

that was 'he-story'

=)

norfaridahanum said...

hahaha..thank u anon.

itu tandanya anda pernah muda..aq sndri sudah terlampau byk permainan yang versus boys nya. hatta bola sepak juga..cuma mungkin rugby saja yang belum..oh,itu mungkin tidak akan berlaku.bahaya!=p

oren said...

hati tgh 'terbakar' dan 'menanah' sebab tgh menapak ikut 'rounds' start pukul 5.40petang yang mane 'hati' dan 'jiwa' mahu ke padang!huuuuuuuu.....
p/s seriusly-nak rempuh anum la camni...hahahaha

norfaridahanum said...

hahahah...sabar2
nak abes dah pun unit maha dahsyat tuh

Shairazi Saidin said...

bestnye.......nak ikot.... :)