Monday, January 10, 2011

< 241 > Roadtrip 1

Jadi setelah lebih 2 minggu dihabiskan bersama keluarga dan rakan-rakan terdekat di Ipoh dan sekitar Perak, aku pun mulakan langkah kaki saiz 4 aku untuk pergi berjumpa rakan-rakan yang belajar jauh-jauh sikit yakni di KL,Selangor dan Melaka. Aku sebenarnya malas nak menulis panjang sebab masih diselubungi [ayat nak gempak saja] keletihan yang amat sangat sepanjang ber-bagpacking selama 4 hari ini. Oh,cakap pasal bagpack, terima kasih Along sebab bagi pinjam beg dia. Beg kesayangan aku dah selamat terbang mengikut Zehan ke Australia. Haha. Aku tak sampai lagi,beg aku dah sampai dulu. Rezeki kau lah beg. [Ayat penuh hasad dengki pada beg sendiri]

Untuk entri pertama berkenaan roadtrip aku ni, aku kepilkan gambar-gambar aku bersama-sama insan-insan yang aku kira sebagai highlights of the trip. Manusia-manusia yang aku banyak susah senang, gelak nangis sama-sama sepanjang sedekad yang lalu.

Dulu masa zaman aku sekolah,belum ada istilah BFF. Jadi,aku namakan mereka berdua ini kawan karib aku masa di SMSTSSS. Sampai sekarang,aku sayang!!!

Dayang Anis Asyikin
Menuntut di UKM dalam jurusan perubatan ijazah pertama program berkembar Universitas Padjajaran- UKM.
Masih solo dan errr..ada?(available)

Wafaa Zulkifli
Tahun keempat jurusan perubatan Cyberjaya University College of Medical Sciences
Single but not available. Kan u kan? HAHAHA

Yang ini pula,aku kenal kawan atas kawan dalam 2 tahun sudah. Tapi sebab sama-sama bimbo,sekali jumpa terus ada bond wacakaplu.
Hazleana Hashim
Tahun 4, Ijazah Perubatan Berkembar Melaka-Manipal Medical College
Aku pilih status dia sebagai Not single,not available.TEEETT!

Last but not least,aku kenal masa A-Level dulu. Dia ini muka memang matang lebih,tapi jiwa muda.
Pensyarah Biologi merangkap ketua cheerleaders Kunyit Royale.HAHA. 

Zafirah Mazlan
Masih belajar untuk dapatkan PhD di UIA dalam...something to do with Microbiology/Gamat,errr...ok,aku pun tak tahu nak cakap lebih lanjut.
Status? Oh,yang ini special case.Otak dia fikir buku dan melancong sahaja. Penat dah aku nasihatkan suruh kahwin.Adoi!Tolonglahhhhhhhhh uuuu!

4 comments:

ms. mac said...

OMG! we had soooo much fun!!! tggu i nye entry lak nnt!! huhuhu I LOVE YOU!! muuahhx!

norfaridahanum said...

I LOVE U 2. XOXO

irah said...

bwahahaha! tolong tolong :p
kalau kat fb ada status 'special case' kan best...haha

haz said...

anum status i tu...tak salah..tapi tak betul jugak..hahha.. n u letak jugak gmbr payung koyak..hahha.. love u!