Thursday, November 26, 2009

< 137c> Gua to Goa

KEJAYAAN TAK HADIR SENDIRI TANPA IZIN ILAHI

haish..dah lama entry nih terperap dalam draft.sebabnya,aku gatal-gatal nak edit gambar dulu baru nak upload . padahal aku rasa takdelah efek pun.ingatkan bila edit sikit,jadik ar gamba ala-ala bercuti di Hawaii ke,takpun paling kurangpun,muka jadi comel tahap moksya macam Avril Lavigne. Perghhhh...ada hati nak jadik cam Avril rupanya.
untuk edisi ketiga percutian aku ke Goa itu hari,aku nak membawakan kepada kalian koleksi gambar melampau dan terlampau kami sewaktu sesi sukan air..haish.water sports =)


muka-muka ceria di hari cuti Diwali.ini semua muka dah habis parasailing.muka sebelum parasailing yakni muka macam constipate serta hypoglycemic tidak ditayangkan di sini sebab masing-masing harus jaga saham.ah,macam korang faham apa aku cakap nih,belasah sajalah.janji entry ni siap.aku menulis untuk kepuasan aku saja. sebab aku punya bakat merepek-merapu-selagi-mahu ni sangat tak boleh diaplikasikan dalam bidang perubatan.aaaa....apa ni?layan gambar je boleh tak?sebab aku tengah sengal sikit [ke banyak?] pikir pasal exam nih.konon nampak macam cool la cakap merepek-repek camtuh.hey,ko tengah merepek nih Faridahanum.berhenti sekarang!!! BAIKKKK!!


Phewittt!!!aku rasa nak sidai gambar aku je ar kali nih,boleh?Korang rasa kalau korang cakap tak boleh aku kisah ke?lalalala~~ Makanya,inilah gambar aku dengan jetski ataupun water scooter kata orang tempatan. macam-macam.Tengok sikit ombak yang macam masyaAllah punya ganas tu.


ini gambar nak pergi ke tengah laut untuk parasailing.oh,itu tangan yang kecil itu tangan Brut. (^_^)"


okay,gambar aku lagi.dengan mamat Jeddah bernama Ahmad. Yang sebelah lagi yang tak pakai seluar pendek tu nama dia Shuhaiza Supian.[Shu,aku promote ko nih.maaf ye =p] Yang tengah-tengah tu Norfaridahanum atau mudahnya aku.HAHA!bengong dan muka setebal tembok punya ayat. Alamak,lupa! Kena hantar gambar mamat ni kat emel dia.DANG!Sorry Ahmad,I forgot!Macamlah dia baca ni.














ini masa dalam speed boat bila nak balik dah.huwaaa!!sedikit nampak macam penyelam skuba tersohor pulak.sumpah,aku rasa sedikit cun di sinih.tuh yang menggelenyar nak taruh kat sini gak tuh.haha!


bakal doctor dan dentist juga manusia biasa yang reti menikmati hidup melalui cara mereka sendiri.maka,jangan persoalkan! [emo pulak kat sinih]





aku paling suka bumper boat ni.rasa macam duduk kat kerusi urut OGAWA.haha!


oh gambar ini.5 saat sebelumnya,aku baru je tersembam muka dulu cium pasir minum air [masin] memang BIMBO!



bengong punya banana boat.gila dahsyat dari yang aku pernah naik sekali kat Malaysia tu.
ini yang 1st round, yang 2nd round aku naik gak.owh well,aku kan dah berpakaian ala-ala baywatch gitu, member-member mintak tumpang semangat sket =p


HAHA!sebab gambar nih cun,aku letak gak 2 kali.tak kira!gambar ini sangat akulah!! TEEETTTTT!

sahabat-sahabat ini memang membahagiakan walau kekadang,ada rasa yang terbahagi-bahagi


BACK TO THE BOOKS.VIVA VOCE AND PRACTICAL EXAMS NEXT WEEK.
AS WELL AS COMMUNITY MEDICINE FIELD TRIP.YIPPIE!!!

14 comments:

anith said...

sakan dye holiday!
haish jelez..

selamat hari rya dear~
=]

udienjai said...

ok. aku tak tau nama dia apa. tp belon tu nampak best! haha'

norfaridahanum said...

anith:haha.nih cuti Deepavali arituh.lmbt lak update nya =)

sudien:owh,parasailing tuh.best2.tp mula2 tgk bwh mcm kecut perut gak sbb takut kalo jatuh dlm air ada jaws la bla bla bla.haha!nk simpan duit sket n then nk g paragliding plak len kali=)

Noorlaila Mohamed Nor said...

vouge okeh!

Noorlaila Mohamed Nor said...

korban kasih marlisa
kat cerekarama
cinderella blues tu tayang kat mana?

norfaridahanum said...

cinderella blues tuh tv3 gak kot rasenye.cerekarama gak r kot.tp cam dh agak lama. 2 bulan sudah kot.

aish,korban kasih marlisa cm onah dgr je tajuk dia.

cAt said...

Gila hot bimbo naik jetski=P ~dunt take this literally..haha...best2!!

~[out of topic]selamat hari raya!!!^_^

norfaridahanum said...

haha.ayat2 ko x pnah yg aq nk amik serius pun except part ko meroyan-royan =p

salam aidiladha too=)
cant wait to finish exam.byk gila kot nak update.asyik citer skerat2 je nih.haha!

Raja Khairul said...

Haha nnt ko g istanbul wajib melawat that blue mosque through day and at nite! sbb superb amazing there!

India is okaayyyy..except kari dia buat ak sakit perut..haha

norfaridahanum said...

syhhhhh!!!
jgn r kecoh lagik kat sinih.dush3!
yeah..the blue mosque mmg r.but still,hagya sofia yg plg utama kna pergi.we'll be staying dekat hostel yg within walking distance je to the all those places,including topkapi palace.and change of plan,not only istanbul,we'll be covering as many places in turkey as possible within the 10days=)

and curry india?haha!sangatlh NO-NO

sitihawa said...

huhuhuuuuuuu...~
bes giler!!!!!
aku rasa tanak balik pon ade.
walau aku demam tyme nih,tp mmg mcm ilang dh demam. dn akibatnya,mlm tu aku tak leh nk bangun dh.

norfaridahanum said...

haha!
pastuh mlm tuh demam emo2..teett!
hahahahahaha

pharie said...

bapak best kan! =P

norfaridahanum said...

sangatlah!!!!!