Tuesday, November 17, 2009

< 148 > Warm Welcome Wishes

JALAN-JALAN CARI MAKAN

Untuk sesiapa yang berkenaan,
dan juga manusia-manusia lain yang untuk kali pertamanya bakal menjejakkan kaki ke India, selamat datang aku ucapkan ye. Semoga berbahagia ke anak cucu?Huh? Maksud aku, semoga bersenang-lenanglah di sini.

Jangan kena tipu dengan "tempe". Walaupun itu adalah sangat mustahil untuk dielakkan, tapi tetap aku nak pesan gak.HAHA!Nanti jangan cakap aku tak bagitahu pulak.

Okay,selamat bekerja dan bersukaria dan bergembira dan dan dan take care =)

Maaflah ucapan ini sedikit ringkas. Exam la weyh!! Nah, satu gambar aku sidai untuk tatapan..
PESANAN KHAS PENAJA SELAKU PENCINTA ALAM SEKITAR



"tempe" yang dia atas tu merujuk pada orang-orang tempatan ye.huhu!dalan hidup aku,asal tempe je,memang tak best lah.maaf ye orang-orang Johor =p

11 comments:

naz said...

hahaha i pun tak makan tempe

fhad said...

tempe = tempelan ke? haha.. tapi kamu menempel.. wakaka

norfaridahanum said...

nazz.....high 5!!!


huh fhad?menempel dalam perut mak dlu ada r.haha

udienjai said...

anum, aku baca dan aku terasa. sampai hati kau. sob3.. T_T

*ok aku tau kau rasa bersalah, sila mintak maaf + sorvenir*

sitihawa said...

jenuh aq pikir apesal..

lama2 br prsan,lupa plak ko org yg selalu shopping singapore je =p

sorvenir??ape tuh? haha! *berlalu dgn tnpa rasa bersalah*

p/s:souvenir la weyh.bape kali nk ckp!haha!

fhad said...

hahah.. weh anum.. i didnt get any email from u.. emal blk ok.. fhadlow86@yahoo.com.. fhad tunggu.. ke leh send msg kat no hp u yg panjang tu? hahah

Raja Khairul said...

Turn out gbp are accepted in BGL's airport. Anyway, thanks for the tips makcik.

norfaridahanum said...

sudien: yg siti hawa tuh aq r.smlm online pki laptop dia. owh tapi,shawl yg dia pki dlm gmbr tuh,shawl aq =p

fhad:boleh send kan? =p

raja:ye r sgt..dh2 g r keje kt lab tuh.aish~~~

udienjai said...

ok.. fine! *nyorok bawah selimut*
baru aku perasan yg selama ni aku eja salah.. @_@ haha'

Noorlaila Mohamed Nor said...

aku pun tak makan tempe
tak boleh terima

norfaridahanum said...

sep sket!haha!
bleyh bukak club.aq ko naz.anyone lagik nk join?