Saturday, December 12, 2009

< 153 > 12.12.2009

GAGAL SEKALI BUKAN BERMAKNA GAGAL SELAMA-LAMANYA


perjalanan Ipah masih jauh..insyaAllah


teruskan menikmati hidup dengan keceriaan dan kesungguhan [jangan asyik makan bersungguh-sungguh je]


sentiasalah menjadi diri sendiri dan yakin dengan keupayaan diri


Anum sayang Ipah..walaupun Ipah selalu konplem seluar Anum "ketat-ketat-kat-atas-longgar-longgar-kat-bawah"


dan Anum bangga ada Adik macam Ipah walaupun Ipah selalu bising "Kak Anum,hang ni nak jemur baju pun,pakailah tudung dulu!"

SELAMAT HARI JADI IPAH GENIT!

12 aribulan 12,genap 12 tahun Ipah men-tidak-aman-kan hidup Kak Anum.

Tak aman tahu tak??Tapi Kak Anum tahu,Ipah saja nak balas dendam kat Kak Anum.kan?kan? Sebab dulu masa Ipah baby kan,yakni masa Ipah memang Genit secara teori dan praktikalnya [TOINK!],Mama suruh kitorang tidur keliling Ipah atas satu katil besar tu,sebab takut Ipah jatuh tergolek. Tapi tengah-tengah malam, Ipah melalak-lalak sikit punya kuat, lagi dahsyat dari lapar susu.  Rupa-rupanya,masa tu, kaki Kak Anum dah kat atas muka Ipah dah! Camne la kau bernafas adikku ooi!siap boleh melalak lagi. Ipah memang superb lah!haha!Sayang Ipah walau apapun!TEEETTT!

p/s I love you: Dalam gambar yang Kak Anum ada,semua Ipah pakai baju black & white je. Menyampah r! Baik Ipah suka pink balik,lagik best owh!

p/s I miss you:happy birthday juga untuk Ameer Syafiq @Mat Dung. Sori,aku tak tahu. Baca blog Anith baru tahu.huhu!jujur je aku ngaku kan?

12 comments:

MuniMuni said...

selamat hari lahir. :)

Anonymous said...

mane satu kakak? mane satu adek? *blur*

naz said...

untuk i juga u patut ucapkan norfa :) i tunggu u hahaha

enyheartsdiamond said...

epy bday ipah ;)

norfaridahanum said...

muni : thank you on behalf of her =)

cikANON: pastilah yg lebeyh comel itu adik sy =)

naz : *norfa pun berlalu pergi smbil menyanyikan lagu indie*

eny : haha!besday akak eny x wish pun.sedeyh skjp!haha!

anith said...

hepi bufday ipah!
hahaha

n yes anum, itu menunjuk kan anum kne la selalo bce my page!
erk??? hahahahahahahahhahhahaha

Noorlaila Mohamed Nor said...

kain batik dowh!
kagum aku!

norfaridahanum said...

anith,anum baca r..jgn risau.haha! "you follow me,i follow you k" .. nauzubillah betul quote nih.menyampah!

owh lela,tak perlu kagum.kau blum tahu apa di sebalik kain batik itu.aq men capai je mama aq punya ok.haha!

anith said...

hahahahahahahahahahhhaha
i follow u, u HAVE to follow me..
lagi yeww kot!
hahahahaha

norfaridahanum said...

owh..anum lagik wek3 kalo mcm nih "what a nice blog.i link u ok.follow u jugak"
padahal masa tuh anum post entry yang ntah ape2 ntah.toink!

nurul athifah_ipah said...

owh ,
dush3~
ny na wish ipah kew na kutok ny ?
erm ,
haha
pedas jgak mulot nurul athifah ny ,
haha

anum ,
sbb ang lar tuh ,
ipah tido ganas
*salah an ang lg .

norfaridahanum said...

cıs,kak anum jugak yg slh.
ıpah,kak anum kat ıstanbul nıh,huhu