Wednesday, January 13, 2010

< 163 > Sometimes....

PRESENT FEARS ARE LESS THAN HORRIBLE IMAGININGS-Shakespeare

I keep staring at the screen, none of my fingers feel like dancing on keyboard though there are so many alphabets jumbling in my brain. And at some points, they join to find nouns, verbs, adjectives. So on.

Blerghhhhh..sometimes, something better left unsaid. Dotted.



l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
V



People say, a picture can represent thousand words right?
Now we have two. Dare to place a guess?

15 comments:

ain said...

salam~
first guess: cepat-cepatlaa habis belajaaaarrr!!!
second guess: dengar semua orang, aku nak kaaawwwiiinnn!!!
haha'. these are my guesses. dare to place an answer?! :P

sue_pinky said...

smart pic...huhuuhu..
like it..

udienjai said...

sgt suka pic ni.. ermm, maksud aku sgt suka tempat ni. ada jeti kat tgh2 laut, then take pics byk2 buat macam dalam video klip sambil angin bertiup sepoi2 bahasa.. pergghhh!

*aku xnak komen gambar yg agak tidak bersopan! -_- hahahahhahaha'

enyheartsdiamond said...

hahaha..yg 1st tu..kak anum catwalk..yg second tu..kak anum berjaya catwalk sebanyak 2 langkah !

anith said...

1st huyung hayang xde hala tuju

2nd bek stay n njoy live kt point tu.. =p


mamai, xlh pk byk.. haha

sitihawa said...

gambar satu:ada sesuatu yang berat sedang dipikul...sbb tu jln cm senget2. ada bende kat blakang yang halang untuk jln ke depan dengan betul.

gambar dua: ya!!!!SELAMAT JALAN PERKARA LEPAS. aku kini yakin melangkah kedepan..tanpa jalan senget2..siap angkat tgn wat peace lagi..tanda semangat dn keyakinan.

amacam???ok tak aku pny analisis gambar?

norfaridahanum said...

hahahaaha!semua pun btul r cmnih.. hebat2! xde ape yg slh pun.semua org punya tafsiran kan? syg korg.TQ!

anith said...

anum!
play save nmpk! hahahahahhaha

!p@h said...

tlg terangkan kpd mama ,
mama tak fhm .
:)

norfaridahanum said...

hahaa..mama!xpelh,ini utk org muda2 je.org awet muda x pyh =p

anith,persoalan pokok sekarang,kenapa gmbr dr belakang yg kita musykil tu.kan kan kan?

anith said...

hahahahahahahha ehemn!
week2 uhuk!

norfaridahanum said...

uit!! jgn pikir lain r.
sbb dr depan,kita dpt lihat mata org tuh..and dekat situ kebenaran saja yang berkata-kata =(

cis,dah tak surprise dah camnih!!

izyan said...

gmbar kak anu tu smart ahh..suka.suka.suka

norfaridahanum said...

hohoho!!!x mnjwb soklan nih dih =p welcome!!

norfaridahanum said...

n dik,sebut betul2 ek nama akak tuh ..ke lain dah bunyiknya =p

x+y=z..lalalalalala~~~