Tuesday, February 09, 2010

Tak Payah Baca

Sekadar nak membetulkan tulisan sebelum ni,gambar nombor dua tu bukan daripada UncleGoogle ya.
Itu ada orang hantar pada aku. Aku simpan baik-baik dalam laptop oh!

Saja aku tak edit dekat bawah tu. Sebab ada orang itu harus baca yang ini. Kalau tak nanti, ada pula yang kecil hati dengan aku nanti. Maaf!!!

Siapa yang komen jugak,memang tak ada kerja!

13 comments:

i'msosupernotcool said...

gua msh belajar..
belom bekerja..

so gua komen.. hahah

anith said...

ooo ok!!!
cntek pic tu..

hahahahahahah mmg xde keje nie!

ini blog wirdah said...

nak taip komen jugak.huhuu..
memang ngah takde keje niyh. chet,ada keje.tapi mls nak buat.jasad kt sini,tp hati dh kat umah.tak sabar nak balik cuti CNY. hiks :)
* sje nak kasi cik anum jeles.hehehehe

LiTtLe SoLdieR oF aLmiGhTy said...

ok saya tak komen.. cuma nk tinggalkan jejak je.. nk bgtau anum saya pembaca berita toink! toink! yg setia =)


Allah bless u, Norfaridahanum Mad Norizan <3

LiTtLe SoLdieR oF aLmiGhTy said...

ok saya tak komen.. cuma nk tinggalkan jejak je.. nk bgtau anum saya pembaca berita toink! toink! yg setia =)


Allah bless u, Norfaridahanum Mad Norizan <3

AJ Nismihan said...

aku kan dah stop nak tulis entry sendiri. tengah berehat. so virtually, memang tak ada kerja. boleh tak komen nih? kalau tak boleh, nak kena delete tak? kompius nih.

norfaridahanum said...

aaaaa...korang semua mmg gila!!HAHA! kidding. *terharu skjp*

supernotcool:like seriously ko blaja lagik? *geleng2 kepala*

anith!kan????original from old trafford tuh =)

wirdah,ape?ape? x dgr ah =p

thanks izyan.baru skalik je pun sy kuarkan berita.huhuhuu!

AJNismihan:mungkin ada pengecualian utk ko kot..sbb.....huwaaaaa!!!bila nk start blogging blk weyh.rajuk jgn lama2 ah.toink!

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

If there was a single day I could live... a single breath I could take
I'd trade all the others away~

thanks bg semangat kat aku n still support blog aku~
maceh sgt2~

Hami Asraff said...

Diri ku memang tak dak keja lani. Ingin mengulas kembali komentar anda sebelum ni in my komen. Ini ayat anda.

"yg lagik menarik,sabda Rasulullah, perumpamaan berkawan dgn orang2 baik umpama berkawan dengan si penjual minyak wangi.berkwn dengan org jahat,bagai berkwn dgn tukang besi.HA,fikirkanlah ye.. =)"

Eh macam tau2 ja saya ni jual minyak wangi. Tak percaya? Tengok blog kedua saya ni.

http://hamiasraff.blogspot.com

Ahaks ~ ( sila jangan terkedu! )

Hami Asraff said...

Eh silap pulak. Aduyai ~ Yang ni blog kedua saya :

http://hamiparadise.blogspot.com

norfaridahanum said...

ayu! chill~~~~ no prob =)

Tokei Minyak Wangi,
ok,mmg xde keje.jauh smpi ke negeri hina ni awk nk reply komen ek? tp,wa terharu la nih.hahaha!

hahahaha!kebetulan=)*usaha utk x terkedu*sempat plak promote blog tuh.

p/s:awk pun dh tersasul.berjangkit!

faiq said...

aku mmg xde keje

norfaridahanum said...

haha!jemput2