Saturday, March 20, 2010

< 186 > Top 3

Orang cakap,ada 3 sakit atas dunia nih yang tahap moksya langit ketujuh punya perit.

Kalau orang putih cakap, unbearable tragical pain la lebih kurang. Entah,aku sendiri yang reka tu sebenarnya. Ala,aku pun putih apa.TEEETTT!

Ah,tak kisah. Yang penting sekarang ni aku nak senaraikan 3 kesakitan tu.


Pertama, sakit sakaratulmaut yakni sakit saat menghampiri ajal.
Kedua, sakit sewaktu bersalin yakni saat melahirkan anak.
Ketiga, sakit gigi yakni sakit yang aku rasa sekarang!!!!!!!




Nak morphine boleh tak?

18 comments:

zuld said...

hohohohhoho.....
mau dr.victor lagik?!!! =p

hanafijaafar said...

sedap dowh morphine, rasa sangat melegakan.

Anonymous said...

You could easily be making money online in the undercover world of [URL=http://www.www.blackhatmoneymaker.com]blackhat blog[/URL], Don’t feel silly if you don't know what blackhat is. Blackhat marketing uses alternative or little-understood methods to produce an income online.

naz said...

hahaha sakit gigi? tak ku sangka sangka sains menakjubkan

husnabanana said...

hahaha k anum!
good actress! sebab chantek gmbr!
errr usna tgh sakit gigi jugak
sebab ada gigi nak tumbuh
huhuhu

Dzul Helmi said...

plastic surgeon kt um ckp patient yg suffer burn lg skit dr pmpuan nk bsalin.bukn sprfcial burn kot

zuld said...

dowh!!!! along slaloo amek serius bab2 nie.... lalalalaaala
haahahahaha =p

lolalolipoplolita~ said...

funny face there.huhu.ohh sakit gigi menyerang 4 malam aku tak dapat tido.pertumbuhan 3rd molar mmg sgt menyakitkan.no wonder baby asek nangis bile nk tumbuh gigi.(-_-")

norfaridahanum said...

hanafi,nih yg rasa nk try nih.waaa!

apis along DOWHHHHHHHH!I NEED A DENTIST.bukan dr.victor mahupun plastic surgeon.tapi thanks for the info along.nak gelak sama2 dgn apis gak.along nih,chill skejap leyh x?

naz,sains pemakanan & diet..tibai!

husna!tp kita bukank tumbuh gigi nih.rs gilu smacamje.tahniah!x rmi org akn tmbuh 3rd molar mcm kamu.

norfaridahanum said...

lola,nak baby pls!!!!!!!!!hahaha!

anyway,gmbr itu candid ok.sy ske letak muka ayu dan control. tp diri sbenar slalu x senonoh=p

zuld said...

tu nikon saper plak? sony?

norfaridahanum said...

mmbr..diorang kaya raya.anum je yg bersederhana dgn sony tuh =p

zuld said...

cet!!! kang apis list out-kan bukti2 kekayaan anum baru tahu!!! hahahaahahaha =)

irah said...

u! dah masuk geng slr nikon? welcome to the club :)

norfaridahanum said...

kekayaan saya bergantung kepada kekayaan malaysia.wuuuuuu~~~~

n u,x lah..ni my fren punya.tikah kot yg akan join ur club dlm masa terdekat nih =) i jd tukang pose je ah. [poser sejati]

norfaridahanum said...

kekayaan saya bergantung kepada kekayaan malaysia.wuuuuuu~~~~

n u,x lah..ni my fren punya.tikah kot yg akan join ur club dlm masa terdekat nih =) i jd tukang pose je ah. [poser sejati]

lolalolipoplolita~ said...

baby???hehe..ko mntak la ank sdara kt abg ko..haha!aku nk berdua je dulu nnt..hahaha~

norfaridahanum said...

ah,x challenging r ko nih =p