Monday, January 17, 2011

< 242 > 17.01.2011

FINAL YEAR M.B.B.S
PART 1


Dengan nama Allah.....

7 comments:

yourStalker said...

Ah.
Dah balik.
Hmm.
Semoga yang baik-baik untuk final exam ni ya Anum.
Semoga kamu lebih tenang.
Perasan tak, Allah dah duga emosi kamu buat seketika di holiday yang ini, tapi, semuanya akan baik-baik saja.
Berserah pada Dia dan selebihnya, do all the best you can.
Insya'Allah.
Janji ya, yang terbaik.
Boleh?

Assalamualaikum

*senyum*

Dzul Helmi said...

gud luck ek
relax2 sudah huhuhu....
dr along permission granted ek
along sokg je :)

so,along pn nk start dh final year.stahun je lg nk abis.then time start 4 me to work..nk hepikan mak ayah

HabHas said...

Dr to-be Norfaridahanum .. =P gud luck n sila harungi dengan tabah n penuh dedikasi.. semoga keberkatan dr ilahi n ibu bapa sentiasa merestui anda.. teruskan melangkah..dan melangkah.. terus melangkah... jgn "terjelepuk" sudah :p ..

zuld said...

saya kurang mengerti entri ini dan status fb...

pokoknya...kenapa gelap gila muka!!! hahaahaha =p

*cimOt* said...

yeay yeay yeay..i'll got a personal doc after this..hihihi

norfaridahanum said...

stalker,terima kasih sbb masih setia membaca dan tak jemu mendengar cerita.

norfaridahanum said...

apis along,thanksssss!anum edit2 la gambar tuh.saje.haha.ye r..final year nih kalo nak takut ke cuak smpi nak terkencing pun bukan leyh buat ape2,redah saje!

habhas,lawak kasar nampak!faridahanum ni kalo terjelepuk dia bgn balik tukar baju pergi kelas jugak tau.

cimot,ala awk...sori sgt x dpt jumpa masa akak blk msia arituh. personal doc utk mc smata2 je x akan dilayan ye.haha