Tuesday, March 16, 2010

< 185 > Pink Rules




Testing testing 1 2 3.

Ehem3.

Ini entry yang langsung tak bermanafaat, aku ciptakan khas untuk Dr.Dzulhelmi yang nak sangat tengok bagaimana rupa kekasih baru aku.hahaha!







Maaf kalau ada yang rasa aku nak riak segala bagai.Tak ada maknanya. Inilah antara cara komunikasi visual yang ada untuk aku dan keluarga.

Huwaaaa!Minggu ni agak sibuk.Baguslah,dapat juga aku lari dari perasaan kerinduan kepada rumah yang tengah menggila menebak dada dengan rakus sekali.TEEETTT!

Saya dah kembali pembaca sekalian.Apa kalian masih menanti? cis,suka saja buat ayat perasan popular.huhuhu! xoxo!

29 comments:

LiTtLe SoLdieR oF aLmiGhTy said...

pheewwwwwitttt.... miss piNkiOs dE VaIo.. ngorat bley.... hahaa....
awk mmg ske prasan famous.... tak pe lar.. kalo tak saya tak knal awk lak kan... hahaha... ok lar.. titip salam angin bayu buat miss pinkios de vaio :))

Allah bless n protect u Norfaridahanum Mad Norizan :)

hanafijaafar said...

gempak la vaio W. aku mmg nak vaio ni, tapi sejak vaio P dgn vaio X kuar, trus lupe, hehe... aku ngade2 je mcm la takde laptop.

norfaridahanum said...

hanafi,P smart gak owh.tapi mahal la pada aq.untuk ko yang rasa 100euro tuh sgt murah,psti tiada hal kan =p HAHAHA!

enyheartsdiamond said...

amboiiii!jelesnya!!!!


*lagu kat blog eny berjudul BERSAMAMU by vierra

hanafijaafar said...

kalau la ada vaio harga 100euro, mmg aku trus beli tak kesah series apa. haha....

norfaridahanum said...

beli x series r weyh.kat india,duta x series nih kareena kapoor.sbb dia kan size zero.google utk pemahaman lebih lanjut.haha!

zuld said...

jeles!!!
tp bukan w series x der dalam pasaran asia ker?? (sonystyle.com)

anith said...

wah!
mcm my fam's lptp but kitorg nye white!
hehehe
=]

husnabanana said...

whoaaaaaa!
JELES!!!!!!
chantekk,nti sure smgt k anum wat keja
ehh tak riak laaa letak kt blog
nie mmg site kita
sapa kata belagak,kita tembak dia jauh2
kuikuikuikui

Magnanimous said...

huih, bila tiba vaio jer terus tak sibuk dengan hal lain yer.
study lek lok tau.
kalau ada masa update lagi toink toink nih.
nak tau gak update dr muda nih :)
ha sudah, yang kamu sengih2tuh apasal?
kuang kuang kuang

naz said...

ah tidak nafsu ini makin tergoda haha bajet tade lagi la norfa

hanafijaafar said...

aku dah raba2 dah vaio X, mmg slim gile, iklan pun smart. tapi byk jgk kekurangan. kalau stakat nak surf2 internet mmg takde masalah, tapi tak sesuai pegi lagi jauh dari tu.

ramai org kata vaio X adalah untuk membelagak di khalayak ramai, aku setuju, tapi tetap rase vaio X terlalu indah.

izyan said...

cantik !!
haih3 , jeles neh . :D

norfaridahanum said...

senyum untuk semua =)

apis,adekah india terlebih maju.tapi mmg x leyh nafikan bab teknologi india nih india lebih terkedepan

hanafi,dah mmg taste ko akn ckp yg slim itu indah =p TEEETTTT!

naz,u gi cari anak tan sri mana2. then mntk nih as hantaran kahwin! bijak kan i.

magnanimous..aq tahu itu kamu.melihat pada url saja dah cukup menyatakan yang aku benar =p

Magnanimous said...

adik aku sorang ni la...
k lah, kira betul la tuh.
yang lama dah kiok. dengan email2skali kiok. so kena idup jadi orang baru, mula hidup baru lah.
hehe
macam kamu
mula hidup dengan pakwe baru; benar2jeles :)

Anonymous said...

Nice dispatch and this fill someone in on helped me alot in my college assignement. Thank you on your information.

luckyme_june13 said...

so, this is de one..
see...

zuld said...

jeles!!

leonard said...

nice pink "carpet"(dunno what it's called) u have there but i hope u put ur laptop there just for photography purpose. dun put ur laptop on soft surfaces coz it'll entrap more heat. heat=decrease laptop life.

norfaridahanum said...

oh AJ, pakwe baru aku jambu gila kan?pink sekali,ayah aku pun happy tengok.haha!tapi kamu yang punya keluarga pasti lebih bahagia dibanding aku bukan?ah,lumrah manusia,paling kurang reti untuk bersyukur.huhu!

yes kak jas!it is!huhuhuhuhu!

apis,anum dh kasi lenovo kat apis kan.tapi haruslah jeles=p

norfaridahanum said...

leonard!!!thanks!
now i know why the manual said "always put on the hard surface"

thanks again!will take a note on that.

i guess that's why my previous Dell "meragam"!oh!mama,sila amik perhatian!

zuld said...

aiyyooo anumm!!!!! no wonder r hancor alphine...

n, lenovo tu sedang bermotivasikan konsep merah hitam... agak smart x??!! hahahhaaa

irah said...

wah pink nyer! very girly. banyak nyer la duit budak2 jpa ni eh...;p

norfaridahanum said...

btul ke duit jpa...persoalan di situ

norfaridahanum said...

merah bitam...smart gila!MAN U RULES la kira ek?sejak bila apis tgk bola?hahahah

irah said...

iye? bukan eh. silap..hehe

norfaridahanum said...

u............
asal x leyh bukak blog u nih.dia g kat ur profile je n then xde link ke blog pun =(((((((((((((

irah said...

eh?????? apsal org lain boleh jek? u, kat india je kot x bleh? ;p
nnt i check.

norfaridahanum said...

oi oi,jgn slhkan india ah! [cis,apsal tetiba i nk back-up india nih?]