Saturday, March 13, 2010

< 184 > Ya Habibi!

Even ko cakap cara aku wish macam tempe kan, aku still nak cakap

"HAPPY BIRTHDAY HABIB HASAN @ ABD"

Nah,gambar sambutan hari lahir ABD tahun lepas=)




Tahun ini mana mahu "open table" huh?

Semoga terus ceria ya Habib. Adoi,apsal ayat aku macam skema entah.Jangan sedih-sedih. Baru 24 tahun. Umur kritikal ialah 25 tahun.kan?kan?kan? Apapun,aku doa ko terus sukses dan terus-terusan jadi hero pasukan bola sepak KMC. Haiyarkkk!


Saat ini,ABD sedang menikmati masa indah di Malaysia.Oi,cepat balik sinilah!!!Ponteng kelas lama sangat ni. Mana aci. Abang kau yang kahwin ke,kau yang kahwin ni?TEEETTTT!

p/s: VAIO is on the way..jeng jeng jeng.Tak sempat kau orang nak rindu aku kan? Aiseyh!

19 comments:

Frodo Baggins said...

entah2 sah beliau yg kawen!
teeeeeeeeeet!!

ngahahhahaha


>>____<<


happy bday

norfaridahanum said...

oh tidak.kalau itu berlaku aku tak kahwin lah sampai sudah =p hahahaha!
*habib,tumpang lalu jap*

i'msosupernotcool said...

ur bf huh?
haha..

anith said...

happy bufday encek!

n

selamat sampai vaio anum! =]

LiTtLe SoLdieR oF aLmiGhTy said...

hahaha.. tergelak golek2 baca komen.. tak tau nape.. hehe...

eh kalo dia betol2 akad nikah ke merisik ke tunang ke cmne??? btw adakah Miss Vaio diPiNkrio *terpaksa tukar dari vaio dicaprio* akan datang tak lama lagi??? pheeewwwiitss..

btw saya baru je mimpi jmp awk kat mangalore.. ttb tgk TT dh update... :P

tc Allah bless n protect u alwys, Norfaridahanum Mad Norizan :)

lolalolipoplolita~ said...

welcome to the club!! pink eh..gud2
ct=white,mine=red,u=pink yeayyy!! =)

hanafijaafar said...

vaio model apakah? aku harap bukan model C.

TOINKTOINK said...

supernotcool,lama ko x jengah sinih alih2 ko tanya soklan cam TEETT ek?sila rujuk label =) dont worry.aq tnggu ko dude =p

izyan,perlu ke gelak?haha!

tq utk semua wish kpd cik vaio tu ye.sronok cik vaio nanti.hanafi,it's W series.murah je =)

naz said...

wah wah vaio menjadi kenyataan

malinaramlan said...

Anum.

:)

comment habis.

Dzul Helmi said...

anum, lptop dell ni slow sgt r.laju lg lptop along yg anum ckp dh burok tu haha...

AJ Nismihan said...

jangan vaio nih pun jahanam macam alpine sudah.
ni macamana nih? pakwe sendiri pun sampai lunyai hang kerja kan. jangan nanti pesakit pun hang lanyak macam tu sudah.
huhu

Husna Hadzarami said...

hoy hoy cik adik.
nape umur kritikal 25 tahun??
adakah aku dah kritikal (T_T)

;)

AJ Nismihan said...

Una
macam aku pernah cakap, 25 tuh tengah peak. lepas tuh penat la nak cari partner. nasib baik hang dah ada, kalau tak, kena masuk list menunggu lama2lah gayanya... betul tak anum?

TOINK TOINK said...

naz..alhamdulillah.tercapai juga hajat i.hehe =)

along,memang slow gila ah.reformat balik r semua.anum dh try buang byk gila files,still slow jugak =(

TOINK TOINK said...

Mal.

I MISS U 2.

okfinebai =p

TOINK TOINK said...

AJ,aku ibaratkan alpine tuh mcm bekas kekasih lah..no wonder lah lunyai kan??hahahah!kalaulah boleh hentam lebih lagik...akan ku...TEEETT!

kak husna,itu kritikal untuk kwn anum nih sorang je kot..ade r sebabnya kot =p

AJ semula,kau hentam aq ke ape?aq x tau.aq br nk msuk 21.tapi,memang sebolehnya x nak la menunggu lagik 4 tahun..adoi!ko takde anak buah kacak2 ke AJ?TOINK!

habib said...

tumpang lalu gak...baru ade mase nk tgk entry2 kat cni.. neway..thanks norfaridahanum... thanks for hadiah besday tuh..lama menunggu..n ..may allah bless u alwiz..moga mendapat redhanya..amiinnn.. p/s: aku sangat menghargai persahabatan ini.. :p

norfaridahanum said...

amin =)
no prob la dude!yups,lama menunggu nasib baik still muat.hahaha!
errrr,bib,terharu sikit dgn p/s tuh tapi kan tapi,nak gelak jugak! =p