Sunday, May 23, 2010

Better a little fire that warms, than a big one that burns..

Found this printed on Forensic Medicine textbook..The only book that I read each and every single sentence meticulously.

But it seriously makes my heart ponder on something.errr...LOVE?

So you know why I prefer the word love sparks?It's the spark that ignite the fire. Slowly but surely..hurmmmm.

Hurmmmm...ape ko merepek nih labu?

I think I have lost touch writing on lovey-dovey thingy. What to do,boyfriend I dah la warna pink,hidup tak hidup pun I yang control. Tapi bila berpisah seminggu masa dia duduk dengan ABD,I rasa I dah mula reti untuk...

MERINDU...*LAGU BACKGROUND:rindu2 aduh sayang merindu*


Teeeetttt!apa kejadah bercinta dengan laptop?Anak siapakah ini???? *gaya Wan Kamaruddin Edisi Siasat*

sari berita penting:Takziah dan Al-Fatihah untuk mangsa kemalangan pesawat AirIndia yang terbabas dari landasan pendaratan pukul 6 pagi semalam. 158 orang terkorban. 8 yang terselamat adalah mereka yang terjatuh ataupun yang nekad terjun masa pesawat terbelah dua. Teringat perkara pertama yang Dr.Victor cakap waktu aku bagitahu aku dapat KMC,Mangalore.."The airport is high,very high,like a table-top. One mistake,you straight go down into the forest"....


sari berita tak penting:Jadi,sebab trauma,tunggu Disember je la aku balik,ya Malaysia. wuuuuuuuuu~~~~ Ayah bukannya bagi pun...Tengoklah jadual aku kat bawah,mana ada cuti. Hampeh punya kolej. Dia ingat aku supersaiya ke? Aku nak bersenang-lenang atas houseboat kat Kerala pun tak dapat. Dah 6 bulan tak bersiar-siar. Boleh gila.Nampak gayanya habis exam nak serang Penambur Beach lah. Tempe kata itu pantai paling lawa kat India...

p/s:agak-agak kan,kalau aku jadi pembaca berita, macam siapa ek? wuuuuu~~~tiba-tiba bercita-cita nak masuk Malaysian Top Host.LOL



ini Mudeshwar Beach..selamba tempe kata pantai ni lawa. Apa dia ingat aku ni Pingu. Dia tak menipu,aku tahu. Tapi dia bagi aku harapan palsu.Cis,bedebah!Ke kau yang belum cukup into India,Faridah?Tempe memang begitu...biasalah!

7 comments:

naz said...

ahahaha sebijik macam karam singh walia. terbakar rumah nmpk asap terbakar hati tak siapa yang tahu ahahahahaha

udienjai said...

anum, kau masuk Malaysian Top Host aku sure buat fanclub untuk kau. satu Malaysia aku kecoh! :)

Btw, lawak perenggan akhir kau aku blur. Aku selalu makan tempe dan favorite family aku sambal tempe goreng! ceit.

*puas? HAHAHAHA'

ms. mac said...

seriously! u got the talent babe! huhuhuhu

norfaridahanum said...

hehe..naz,u bleyh ganti karam singh walia.u lagik pujangga =p


sudien,PUASSSSSSSSSSSSSSSS!!! la,bape kali aq nak cakap..tempe=local indians..and diorang kuat tipu =pp hahaha!ko nih memacam r..bila aq pos vid nyanyi,ko sruh msk AF,nk wat fanclub segala bagai.blanje mkn dulu lah..[cis,ape kaitan?]


err..babe?serius plak deyh? but yeah,come to think about it..i dont have the space and time.and when the spacious time come one day,its gonna be too late.sigh!maybe i shoud stop turning back and start living and loving this path im in wholeheartedly.haish~

norfaridahanum said...

p/s: haha!nway babe,ingat tak forum remaja kita dulu?i pngerusi forum,u ahli panel. tajuk forum ILMU ITU CAHAYA,JAHIL ITU BAHAYA.hahaha!

"baju ketat,seluar singkat,bila dah kena tangkap khalwat..hah!baru nak ingat akhirat!"

ingat tak line nih?????????HAHAHAHA

Amanina said...

salam kak..
blog sy boleh komen, tapi latest post tu mmg hide comment. :)

kenapa ye?

enyheartsdiamond said...

berbuaih eny baca kak anum membebel ;p

tehee..

adore da pix! santek! :D