Sunday, May 23, 2010

Sekejap

17/5 Pathology
18/5 Microbiology
19/5 Pharmacology
20/5 Forensic Medicine
21/5 Surgery
22/5 Medicine

6 hari berterusan menghadap kertas soalan. Ada satu lagi Isnin ini. Ingat macam nak lepak saja. Sebab subjek Community Medicine buat masa ini memang tak penting. Tapi Ayah cakap, "KALAU TAK PENTING,TAK ADANYA DIBUAT EXAM FARIDAH OI"

Baiklah! toink!

Habis kertas teori, Selasa pula akan mula ujian praktikal dan makmal sampailah Sabtu nanti.

Ahad cuti.

Isnin dah naik semester baru.

Bosan kan?Macam dah tak ada motivasi nak berjuang...Tengoklah apa aku tulis.HAISH.

11 comments:

psenk said...

good luck puan!

anith said...

all the best dear!
=]

naz said...

hahaahha kesiannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn norfa

Husna Hadzarami said...

ehehehh.
gudluck k :)

Frodo Baggins said...

wahahahhahahha
tabik kat abah!!
terbaikkkk beb!
studyyyyyyy


penting weh! wakakkaka


>>___<<


good luck! weeee ~~~

norfaridahanum said...

thanks all.

ye mmg penting.x grad, x kawen. toink

AJ Nismihan said...
This comment has been removed by the author.
AJ Nismihan said...

take short break.
a really short break.
5 minutes break; in the middle of the night.
a break to 'see' the ultimate solution; of all problems.

other than that; could i suggest one novel. a plain malay novel; but i really enjoy them.

if okay; please assume i will post them to you soon; cause i will do. I in the mood of sharing something i like; with my blogger; and you are second after someone.

norfaridahanum said...

AJ..sometimes girls cant do what other people do..adoi!bila "time of the month" dtg waktu exam,mmg sengsara ok!x tau nk ngadu kat sape dah when you know the ultimate listener is always Him. errr,u get me,kan?

and,i cant wait to finish exam.nak baca novel!!!but yeah!a malay novel will be a better deal..MAHU MAHU MAHU!tak apa,tak kisah nombor berapa,janji aku masih ada nombor.bukan senang tu.wuuuuu!thanks AJ..[cis,dah thanks in advance pulak]

AJ Nismihan said...

dah jatuh hukum wajib lah nih yer.

insya'Allah nanti aku bagi.

tapi aku nih nak ke kemaman kursus seminggu dan satu dua hal besar nak uruskan, so hold dulu ya, nanti kalau bungkusan dah ready akumintak add terus post jer lah.

dan buat masa sekarang; 'anggap' lah buku-buku ilmiah tebal-tebal tu kawan-kawan diri kamu sebentar ya. boleh saja apa :)

norfaridahanum said...

hahaha!kebetulan,baru saja beli buku teks yg SANGAT tebal untuk clinical posting minggu depan.

semoga diringankan dan dipermudahkan segala urusan ko,bro.cepatlah selesai...nak novel! ahaha