Tuesday, June 22, 2010

Toink

I dah balik bercuti. Semalam. Tapi letih. Bus lag [kalau karate kid,dia cakap aeroplane lag instead of jetlag.LOL] Dah la masa I dalam bas Kaka kena kad merah. I x sempat lagi nak tengok ulangannya. Mungkin dia stress sebab I tak tengok dia main kot.LOL!

Nanti I update kat sini ya.Banyak kerja sekolah tertangguhlah. Maaf ye semua. Terima kasih sebab rindu I.

Sekarang korang perasan tak,apa ke buang tebiat aku cakap "I" nih? haha.saja gedik! Aku masih Faridahanum yang sama. Yang...errr..yang macam mana ek? Entah!

Later people!Toodles

2 comments:

AJ Nismihan said...

dah baligh pun. eh silap, dah baLIK pun.
ni aku tunggu something dari hang nih Dr. so, will you or will not?
hua ha ha.

naik bas?
teringat citer industan yang ramai2naik bas, siap naik bumbung skali. so, ada panjat bumbung tak nih?

naz said...

hai jin mata satu:)