Saturday, June 12, 2010

< 201 > Waka Waka Wakaka




Redah hujan pergi cari TV tak ada hal.
Dahulukan duit sendiri tak apa.
Call provider cabel TV sebanyak 57 kali sehari[exaggerate] pun tak ada hal.
Transform salah satu [dari 3!] rak baju kepada rak TV pun tak apa.
Korbankan stabilizer hak milik peribadi jadi harta benda awam pun tak apa.

Demi World Cup =)))))))

Semata-mata World Cup ni je,aku rasa aku boleh buat iklan "Faridahanum Tak Kisah". HAHAHA

Aku..kalau dah fanatik pada sesuatu, memang selalunya akan ambil tindakan-tindakan luar tabii.Macam inilah.LOL.

Waka Waka Eyh! Eyh!

Lagu World Cup kali ini pun mahsyuk jugak owh. Tapi masih tak boleh lawan yang '98.

Here We Go!Ale Ale Ale

Pedulikanlah lagu-lagu tu. Yang pasti, LETS DO SAMBA!!!!

Dah,nanti-nanti aku sambung pasal World Cup ni. Sekarang nak pergi sambung tengok Greece lawan Korea. Hambar. Tapi, teruja TV baru punya pasal..LAYANNN!!

Nak cedok sikit kata-kata Pele, aku ingat-ingat lupa. Lebih kurang bunyi macam "Lets enjoy this 90 minutes of beautiful art"

12 comments:

lolalolipoplolita~ said...

wakakaka!ko sangat comel..dan spt biase..kalo tade tv jgn harap la aku dpt tgk,rase mnysal x bli tv awl2..dan mmg terase abis ditinggal kekasih tgh musim2 bola ni.(aku la tu)hahaha!layan jela kan..kalo aku bz meeting+menari die yg kne tggal.now ni aku kne la tahan cket kne tggal.hakhakhak!selamat menonton world cup!

hanafijaafar said...

korea lawan greece bes la... byk peluang, gol pun dah dikira banyak sbb world cup mmg sgt jrg dpt byk gol.

Frodo Baggins said...

mmg art sioot!
jom samba!! woooohaaaa ale ale ale



>>___<<


korea! park! MU
eh?? hahahhaha

anith said...

weehooo¬
here we go allez allez allez kan?
allez tu, in french mksd dye jom!
hahaha

malinaramlan said...

sampai remote control pun balut plastic tuuuuuuu !
hahahaha

hazimah said...

hey beli tv??

naz said...

di sebabkan i bukan gay, i pilih lagu syakira yang 4 tahun sebelum nya hahaa gila fanatik juga u ni norfa.

norfaridahanum said...

@lola
haha!terima kasih sbb sedar aq comeyl.LOL!haha!tp maaf, aq x memahami keadaan ditinggalkan kekasih utk bola tuh.ex aq [ces,mcm lah ko x knal sape!] dulu kaki bola gak.so kami layan sama2.HAHAHAH.kejam x statement aq nih. luv u babe

@hanafi
antara byk gol dgn byk cubaan utk gol,aq pilih byk cubaan utk gol.br adrenaline rush dan lebih menghiburkan.mcm England-US smlm..seronok tgk!! [tolak tepi gol x smpi 5 minit dan gol sbb keeper slh tngkap bola]itu baru bola sepak!


@Frodo
yes you're in,mate!BRAZIL!n man u jugak =)


@anith
owh ek??Tenkiuuuuu!baru tahu eja cmtuh.selama nih nyanyi Ale Ale je. perkataan "jom" tuh mcm kena je dgn lirik lagu =)


@mal
OMG,u know what.masa i tngkp gmbr tuh,i mcm "ala,xpelah.plastik nih,habis kuat pun malina sorang je yg akan perasan" see see see. nothing miss ur sight kan missy!


@kak zimah
yihaaa.nnt akak pindah lobo,x yah susah beli tv dah.eyh tapi,kena byr tiket ah =p


@naz
hips dont lie?hahahhaa!i x ske lagu tuh sbb tlh buatkan pinggang i terkehel selama 2 minggu.LOL.

@


@

Anonymous said...

antar msia r .

norfaridahanum said...

cik anon,mahu?kasik alamatlah dulu. kalo bagik nama sekali pun lagik bagus =)

enyheartsdiamond said...

go germENY go!

norfaridahanum said...

haha!sempat lagik selit nama dia kat situh.akak dh x minat tgk germany lepas oliver kahn blah.huhu