Thursday, November 24, 2011

59 60 61 62

Assalamualaikum semua....

=)))))))))))))))))))))))

Ke hadapan pembaca blog yang disayangi sekalian...

=))))))))))))))))))))))))

Dah sebulan aku tak letak entri Ipod pink untuk malam Jumaat kan?

=)))))))))))))))))))))))

Asalnya sibuksangat...tapi kemudiannya aku rasa biarlah buat kejutan sikit untuk semua.

=)))))))))))))))))))))))) 

Anda dengan ini adalah dijemput bersama berkongsi kegembiraan kami


sila klik di sini, untuk melihat jemputan ini sepenuhnya.
kalau ada masalah, boleh klik link yang ini juga. 
dan repondez s'il vous plait(heh,RSVP lah!) jika bercadang untuk hadir.

aku tahu ramai juga yang akan segan-segan kerana kita tak pernah pun bersua muka.
tapi apa kata,jadikanlah ini harinya untuk kita saling bertemu mata? 
jemputan ini terbuka untuk semua pembaca,
sama ada yang menapak ke sini secara setia atau ikut suka & masa,
sama ada yang lepak di sini secara terbuka ataupun rahsia.

Telah banyak yang aku kongsikan di sini bersama kalian. Jadi, sudilah kiranya kali ini kita berkongsi kegembiraan.

AJ Nismihan, Raja Khairul, Naz, Qiez, Cimot, Imanshah, Oranglidi, AttAshburn, Munirah Zainuddin, HamzahIan, Hans. Sekadar menulis beberapa nama.

4 comments:

cimOt said...

OMG! ma dear norfa!!! rasa nak menjerit kuat2 kat ko!!

Hans said...

tahniah pada yg berkenaan

HabHas said...

assalamualaikum...tumpang sekaki di blog "buah hati" tercinta :).. kami sangat mengalu-alukan kedatangan anda utk memeriahkan lagi majlis kami.Mohon juga agar mendoakan kesejahteraan kami bersama...terima kasih
-mohd habib hasan-

norfaridahanum said...

HabHas, BUAH HATI????biar betul???OMG OMG OMG. ulang lagi sekali boleh? nak pengsan!hahaha. mimpi apa nih?